De Gezondheidslijn

Webteksten en Blogs

De Gezondheidslijn biedt een ruim assortiment van wel meer dan 60.000 producten aan die jouw gezondheid kunnen verbeteren. Wij realiseren orginiele teksten voor de productpagina’s en na goed overleg schrijven wij ook de productbeschrijvingen voor De Gezondheidslijn. Dit doen wij al vanaf 2020 voor De Gezondheidslijn. Daarnaast hebben wij de blog pagina aangemaakt en deze gevuld met waardevolle blog artikelen.

Wij zijn erg blij met deze samenwerking! De bijna wekelijkse gesprekken met De Gezondheidslijn zijn altijd gezellig en we zijn erg trots op het resultaat!

 

Social Media

Na het verzorgen van de webteksten en blogs voor De Gezondheidslijn zijn we de artikels gaan plaatsen op de social media kanalen. Hierdoor krijgen alle bezoekers een gratis waarde en gaat de naamsbekendheid stijgen.

Wat zegt onze klant?

Sander is een creatieve schrijver die in zijn teksten duidelijk zijn kennis en onze expertise naar voren laat komen. Na het 1e fijne jaar samenwerken kan ik Vloon Marketing aanbevelen. Ze luisteren, vragen, overleggen en leveren kwalitatief vakwerk!

Theo Zonneveld

Ondernemer, De Gezondheidslijn

Wil jij ook beginnen?

Wij geven gratis advies!